Black Friday Koffie Deal 2022

Black Friday 2022: startdatum, voorspelde deals en hoe kunnen we dit hacken

Wat is dit dan precies? Het is net na Thanksgiving. Richting november ga je al veel voorbij zien komen en wij gaan je niet overhalen om deals te zoeken maar wij sommen wat goede deals op. Laat je in ieder geval niet gek maken door de Black Friday-deals op tv. Wij richten ons trouwens alleen op koffiezetapparaten. We gaan daarnaast in de gaten houden dat ze niet dezelfde prijzen als daarvoor hanteren.

Vrijdag 25 november is de dag dat BF los gaat. Daarvoor zijn er vaak al een tal van deals te vinden. We zien zelfs soms in oktober al acties opduiken. De maandag daarna volgt Cyber Monday. Cyber Monday vindt dit jaar plaats op maandag 28 november. Op de homepage van koffiezetapparaatdirect gaan we proberen een kopjes met deals te creëren.

Ongeveer 3,5 miljoen Nederlanders gaan rond dit tijdstip winkelen. Dat is wel een wereld van verschil met bijvoorbeeld Amerika. Zij zijn echt van dat soort dagen en het liefst naar de winkel. Als we kijken naar specifiek koffie dan hebben we daar ook wel 38% goede deals. Het blijft alleen oppassen met de prijs. We houden nu vooral de Philips 5400 EP5447-90 in de gaten qua prijs verandering. Mocht deze opeens omhoog worden gegooid voor BF dan hoor je dat zeker.

Wij zullen aanbiedingen van Coolblue, Bol. com en Mediamarkt in de gaten houden. Dit zijn dan ook wel grote spelers op de Nederlandse markt. Ze zullen hun eigen Black Friday-deals via reclame kenbaar maken. We zullen zien wie koffie en het liefst de machines als prioriteit gaat aanbieden :).

koffiemachine black friday deals

Wanneer is Black Friday 2022?

De datum van Black Friday 2022 is vrijdag 25 november

Cyber Monday 2022 is op 28 november.

Je zou het niet zeggen maar het valt altijd op een vrijdag. Het is altijd de vrijdag na Thanksgiving. Dit jaar is dat dus op vrijdag 25 november. Het is de bedoeling dat de webshops dan 24 uur van te voren online gaan. Helaas is het tegenwoordig al zo’n hype dat ze de week ervoor al starten. Sommigen zelfs al in oktober.

Natuurlijk kan je er dus weer zeker van zijn dat Black Friday meerdere dagen is. Wij zullen wel een alert op onze homepage geven wanneer ze gaan starten. We hopen op goede Black Friday-verkopen en we zien wel hoe het dit jaar gaat nu het economisch wat minder gaat.

black friday koffie deal 2022
Hier de banner van Bol.com die er ieder jaar vol voor gaat

We gaan hier verder in op de volgende onderwerpen:
Zijn de Black Friday deals echt zo goed?

Volgens mij was hier laatste een bericht over op NU.nl. Hier ging het inderdaad over de echte deals op BlackFriday. Het is goed kijken wat je koopt. Kleding en accessoires zijn gewoon iets verhoogd en dalen dan tijdens die periode. Het is met een koffiezetter makkelijker te zien. Wij houden de prijzen gewoon het hele jaar in de gaten.

Laatste bericht op NU.nl: BlackFriday heeft ook last van inflatie

Wat is Cyber Monday?

Het is een iets minder spannend fenomeen dan BF. Het is de maandag na de befaamde dag. Let dus goed op dat de deals niet worden aangepast voor deze dag. Ga ook eens langs de Black Friday koffiemachine aanbiedingen 2022.

De term ‘Cyber Monday’ werd ondertussen bedacht door Scott Silverman en Ellen Davis van de National Retail Federation. Dit was een poging om mensen aan te moedigen online te winkelen tijdens het Black Friday. In 2005 hadden mensen aanmoeiding nodig vooral door de drukte dat weekend. Het liep dan ook vaak verkeerd door de hoeveel mensen.

Top deal van 2021

Bol.com wil zich in 2022 in gaan zetten om alles rondom de PS5 in de BF te gooien. We zijn dan ook benieuwd of het de spellen dan zijn of de console zelf.

Hieronder de producten van 2021:

black friday 2021 bol deals

Zoals je kunt zien zijn het fitnessapparaten, witgoed en televisies. Hier kun je in 2022 extra op letten.

Beste leveranciers voor de Black Friday aankopen

De grote partijen zijn vaak de beste leveranciers. Wij werken samen met Bol.com, Coolblue.nl en Mediamarkt.nl. De grote retailers kunnen vaak ook grotere kortingen geven.

Hieronder een deal die we eruit pikken. Deze kan veranderen als het dichter bij 25 november 2022 gaat komen. Ga ook eens langs het overzicht wat is de goedkoopste koffie.

Onze score

9.5Expert Score
Deal score en goede aanbiedingen

Geen idee waar we deze score op baseren maar het zal een betere Black Friday worden dan de jaren hiervoor.

Positief
  • Tot 70% korting
  • Leuke deals voor sinterklaas / Kerst
  • Worden beter in de gaten gehouden
  • ……
Negatief
  • Prijzen stijgen om een goede deal te maken
  • Soms uren zoeken
  • Zelf bedenken wat je zou willen betalen

Waar zijn de beste deals

Dat blijft altijd een lastige! Vooral omdat de prijzen erg fluctueren. We gaan nu een periode in met diverse shopmomenten. Dit is altijd in aanloop van Kerst en Sinterklaas. We zien dan veel verschuiving in de prijzen.

Hieronder hebben we bijvoorbeeld de Philips 2200 EP2220-10 koffiemachine. Deze gaan we in de gaten houden qua prijs richting de feestdagen. Oke en hier staat ook gewoon de meest informatie in van alle apparaten.

Heb je bijvoorbeeld vragen? Laat het ons dan weten onderaan de pagina.

Een belletje als de prijzen dalen 🙂

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      Koffiezetapparaatdirect
      Logo
      Shopping cart