Top 10 Beste Koffiebonen

Hier gaan we in op het volgende: We kijken naar de top 10 beste koffiebonen ter wereld, Dit baseren we op beoordelingen & topkeuzes die dit jaar zijn gemaakt.

Koffie is een van de meest geliefde dranken over de hele wereld. Of je deze in de ochtend echt nodig hebt, lekker vindt voor onderweg, op het werk of om wakker te blijven tijdens een nachtdienst

JWK van koffiezetapparaatdirect

Als jij een echte koffiefanaat bent, is alleen al het zien van de woorden “koffiebonen” genoeg. Sterker nog je hebt nu al zin in een bakkie. In de ochtend is het verlangen dan vaak nog groter. Toch hebben de meeste wel zin in een bakkie, ongeacht het tijdstip van de dag. We houden ervan om het te drinken. Daarnaast gaan we op zoek naar nieuwe smaken maar ook het proberen van bonen hoort bij ons palet. Je kunt gaan voor hele bonen, gemalen of decaf. Al vind ik decaf het minst maar ach het is aanwezig. Een beetje proberen is bij deze altijd leuk te doen.

Wil jij die unieke smaak of beste prijs voor goede bonen? Wij gaan hier verder met de top-keuzes en de top 10 bonen voor iedereen. Ook vinden we voor je nieuwe brandingen bonen of koffie als speciale traktatie. In de komende jaren gaat het assortiment alleen maar uitbreiden met keuzes en nieuwe gebrande bonen. Je kunt ook de nieuwste items proberen zoals koffie in de vla of als drankje dit wordt ook wel espresso martini genoemd. Wij gaan hier verder met de koffiebonen om te beginnen. Je kunt via wat is de goedkoopste koffie. Daarna ook alles met en rondom cafeïne in het leven.

koffiebonen op een rij

Hoewel de beste koffiebonen niet veel hoeven te kosten zitten er diverse varianten tussen. We bekijken het dan ook na een x aantal reviews. Ze variëren van economisch tot premium bonen in diverse prijsklasse. Daarnaast ook de beste decaf en best productie. Als u op zoek bent naar de beste deals voelt u vooral voor de koffie met een lage prijs. Je kunt bij ons een tal van varianten bekijken.

Diverse merken en kosten

Fairtrade is wel een belangrijk onderdeel. Je ziet wel vaker dat milieuvriendelijke praktijken belangrijk worden maar ook met koffie. Voor de consumenten heb je daarom zoveel keuzes beschikbaar dat het ook steeds lastiger wordt. U betaalt overigens wel meer omdat de kosten van milieuvriendelijke en biologisch geproduceerde koffie duurder is. Dit wordt dan doorberekend aan de consument. Ach als u het lekker vindt is dat verder prima.

cafeïnevrije proces: Swiss Water Process verwijdert cafeïne uit koffiebonen met water- en houtskoolfiltratie.

Het proces zoals hierboven beschreven is veel duurder. Toch worden die kosten niet altijd meegenomen. Het is verder iets goedkoper dan gewone koffiebonen maar het blijft een prijzig product. Je ziet niet veel decaf bij liefhebbers. Het kan wel eens zo zijn dat je probeert af te kicken en dan is het prima. De smaak is dan bij alle varianten het belangrijkst. Als we kijken naar de beste koffiebonen willen we daar zoveel mogelijk smaak in behouden. Voorgemalen koffie zal niet zo vers zijn maar is dan ook iets goedkoper.

Top 10 Beste Koffiebonen

Je vindt in ons overzicht straks een uitgebreid verslag van diverse koffiebonen. Verder kan je het nieuws in de gaten houden op de pagina nieuws en berichten.

4.2 Totale Score

Gebruikers Beoordeling: 4.2 (25 votes)

2 Opmerkingen
  1. Zelf ben ik wel fan van Kanis en Gunnik bonen! Een prima prijs en kwaliteit koffie. Zou dit ook slechter zijn voor een goed apparaat?

  2. Een goed overzicht. Ik kijk zelf altijd al bij Bol.com voor goede deals als het gaat om grootverpakking. Als tip zou je ook eens naar de Makro kunnen gaan maar let dan wel op de BTW.

    Laat een reactie achter

    Koffiezetapparaatdirect
    Logo
    Shopping cart