Black Friday Koffiemachine Aanbiedingen 2022

Online probeert iedereen klanten te trekken tijdens deze dag. Wij hebben een realistisch overzicht van de Black Friday koffiemachine aanbiedingen 2022. We staan hier dan ook niet te lang bij stil en gaan direct naar het overzicht. Als enige punt kunnen we meegeven dat het kan zijn dat de bedragen nog flink veranderen op deze dag.

  1. De beste BlackFriday deal: De’Longhi PrimaDonna Elite Experience ECAM 650.85.MS heeft een korting van €600 euro. Daarnaast krijg je er een gratis cappuccino-pakket bij.
  2. Uitgelicht bij aanbieders Bol.com en Coolblue: De Philips 2200 Serie EP2220-10 is afgeprijsd van €299 naar €235. Het is de populairste machine met een flinke korting. Let op! Heb je deze gemist, dan komt deze via de Airmiles nog een keer terug richting Kerst.
  3. Ga hier meteen naar het overzicht van de volautomatische espressomachines.

Wij houden met een schuin oog te prijzen in de gaten. Je kunt ons vandaag dus gewoon op een foutje betrappen. Het is namelijk een lastige dag omdat de prijzen continu veranderen. We hebben als enige tip om eerst het apparaat te bedenken die je wenst. Daarna te kijken of een aanbieder deze ook in de sale heeft gedaan.

Direct naar de beste Black Friday deals bij Bol.com

Black Friday Koffiemachine Aanbiedingen 2022

Even kort wat deze dag dan inhoud? Het is na Thanksgiving in Amerika. Iedereen is zich daar aan het klaarstomen voor de feestdagen. Je kunt dan lekker goedkoop cadeaus uitzoeken. Kleding is over het algemeen niet veel goedkoper. Als je kijkt naar elektronica of in dit geval een koffiezetapparaat dan vind je wel een deal.

Hier zijn de 3 laatste producten die op de site zijn toegevoegd. Dat zegt overigens niks maar deze doen allemaal mee aan de deals. Hieronder gaan we even alle koffiezetapparaten die meedoen met deze unieke dag: 25 november 2022 :).

We beginnen met de Philips 5400 EP5447-90. Jullie wel bekend door het aantal opties en misschien wel eens gezien op de reclame. Momenteel zie je deze niet meer op televisie. Het is nu onze grote vriend Federer die met de JURA Espressomachine Z10 Diamond black op televisie zichtbaar is. Terug te komen op de machine hieronder. Ik ziet dat de prijs nu weer terug is op het oude bedrag bij Bol.com. Deze staat nu weer op €719 ten op zichten van € 549 bij Coolblue.

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      Koffiezetapparaatdirect
      Logo
      Shopping cart