Wat is de Goedkoopste Koffie

We hebben tijd doorgebracht op het internet nadat we de vraag: wat is de goedkoopste koffie binnenkregen. Op het kantoor hebben we dan ook uren zitten zoeken en steeds weer een koffiepot gezet. Het moet wel lekkere koffie zijn natuurlijk. Na een pot of 50 kwamen we tot een verrassende conclusie. We hebben ontdekt dat Kanis & Gunnink Medium Roast koffiebonen het beste goedkope koffiemerk is.

  • Product
  • Specificaties
  • Aanbiedingen

Philips Gaia HD7547-80 Titanium

  • Bediening: -
  • Garantie: 2
 79,99
Hier hebben we de populaire Philips Gaia HD7547-80 Titanium. Deze kan in een handomdraai een hele pot koffie zetten. Daarnaast blijft deze 2 uur warm ...
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
garantie

2

Dit licht geroosterde koffie maar of het helemaal fair trade is, daar gaan we maar vanuit. Deze overtrof de concurrentie vooral op smaak. Een romige smaak die ook nog eens sterk is. We komen later trouwens terug met een top 3. Hier zitten verschillende varianten bij. Uit de kieskeurige smaaktester kwam als aanrader de Douwe Egberts Espresso Koffiebonen. Deze zijn te verkrijgen in grootverpakking en als aanvulling de top 10 beste koffiebonen.

Wat is de Goedkoopste Koffie

Onze zoektocht begon gewoon online. Je hebt shoppers voor koffie overal en bulk is daarbij belangrijk. Wij hebben alleen alle aanbieders opgeschreven en uiteindelijk zagen we niet veel aanbieders. De test zullen we dus ook uitbreiden met speciale en goedkope koffies die je in de winkel kunt halen. Denk daarbij aan koffie gold bij de Lidl. Een goede sterke koffie die niet duur is. Daarnaast zullen we ook de recensenten afgaan op de site waar koffie in alle varianten verkrijgbaar is. Wij hopen een mooie lijst met koffiesoorten te kunnen aanbieden.

top 3 goedkope koffiebonen

Nu we de soorten een beetje op een rij hebben, laten we zien hoe we testen. Dat is op zich niet super spannend maar toch. Allereerst was het belangrijk een koffiezetapparaat te vinden om te testen. Wij hebben gekozen voor de populaire en nieuwe Siemens Sensor for Senses TC86503 Zwart maar ook de Philips Gaia HD7547-80 Titanium. Dit zijn ook de direct winnende en populair machines in onze review van de beste filter koffiezetapparaten. Dit wordt ook wel druppelapparaat genoemd.

Testen van Koffiesmaak

Om te testen zijn we op zoek gegaan naar de beste bonen of filterkoffie. Bonen zijn hier belangrijk in want daar begint de basis. Wij vonden de smaak erg belangrijk van de koffiebonen. Een belangrijke factor is dat we niet bevooroordeeld waren. De zak werd daarom geopend voor de test. Als we de koffie gingen zetten deden we dat in een aparte kamer. De koffie werd gemaakt zoals beschreven en daar kon de drinken een 1 tot 10 geven. Een koffiedrinken kreeg koffie in verschillende categorieën:

  1. Koffie aroma
  2. Koffiesmaak (Eerst zwart te proeven)
  3. Daarna room en suiker of het cijfer minder werd door deze combinatie
  4. Koffie afdronk
  5. Algehele kwaliteit

We kijken uit naar je ideeën

      Laat een reactie achter

      Koffiezetapparaatdirect
      Logo
      Shopping cart