De’Longhi Magnifica ECAM 20.110.B Zwart

Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Uw recensie toevoegen
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: De'Longhi Magnifica S ECAM20.110.B - Volautomatische espressomachine - Zwart - €313,95
Controleer alle prijzen

Hier de De’Longhi Magnifica S ECAM 20.110.B volautomatische espressomachine welke ideaal is voor een reguliere koffiedrinker. Je kan deze ideaal gebruiken voor op kantoor. In het apparaat kunnen verse koffiebonen worden gedaan. Daarnaast heb je de optie voor gemalen koffie.

Specificaties van deze koffiemachine:

  • waterreservoir van 1,8 liter
  • koffiebonenopslag van 250 gram
  • vermogen van 1.450 watt.
  • koffietemperatuur is instelbaar
  • tot 2 espresso’s of lungo’s tegelijk
Last updated on 3 augustus 2024 17:14

Beschrijving

Zie hier een De’Longhi Magnifica ECAM 20.110.B zwart welke populair is op de koffiemachinemarkt. Deze unit is geschikt voor zowel verse koffiebonen als gemalen koffie. Je hebt dus in een handomdraai een verse espresso in de hand. De drukknoppen zijn ontworpen met een soft touch en je kan jouw smaak instellen op de machine zelf.

Pluspunten:

  • Meer dan 500 stemmers geven deze 5 sterren
  • 2 Espresso’s tegelijkertijd
  • Uitneembare zetgroep en automatisch reinigingsprogramma
  • Inclusief De’Longhi Cappuccinosysteem

Minpunten:

  • Een stoompijpje
  • Regelmatige onderhoud
  • Watervolume niet instelbaar

Iedereen wil lekker in de ochtend een verse bak koffie. Dit apparaat zorgt er eenvoudig voor om sterk tot mild in te stellen met een grote draaiknop. Wanneer je bezoek hebt is dit een apparaat die je nooit zal teleurstellen. Je kunt eenvoudig een cappuccino, Espresso, verse bak zwarte koffie of latte macchiato krijgen. Het apparaat is natuurlijk voorzien van een stoompijpje. Je kan dan de melk opschuimen om toe te voegen. Het ontkalken en reinigen van het apparaat is lastig maar daar krijg je een handleiding voor.

De’Longhi Magnifica ECAM 20.110.B Zwart

Je hebt snel een bak koffie omdat de machine maar 1x maalt. Hij doet dat voor 2 bakkies tegelijk. De’Longhi is daarnaast een gerenommeerd merk in de koffiewereld. Je krijgt dus 2 jaar garantie op de machine. Deze halen ze dan thuis op. Een iets luxere onder de volautomatische is de Philips 5400 EP5447-90.

Delonghi kenmerken en acties

delonghi magnifica ecam 20-110-b zwart🔥 Bediening is eenvoudig: De De’Longhi koffiemachine met praktische knoppen. Je kunt dus eenvoudig de hoeveelheid aanpassen en koffiesterkte. De directe selectieknoppen spreken voor zich en je krijgt een beschrijving meegeleverd.

🔥 Koffiemalen: De 13-traps molen kan individueel worden aangepast. Je kan eenvoudig 200 g koffiebonen kwijt. Wil je toch liever filterkoffie of poederkoffie zoals ze het noemen dan is dat ook mogelijk.

🔥 Reiniging van de machine: De compacte machine is onderhoudsvriendelijk. Je kan op de machine reiniging van het koffiezetapparaat eenvoudig op het apparaat besturen. Reinigen kost wel geld als je ontkalking etc koopt.

🔥 Barista: Het speciale schuimmondstuk is er voor melk opwarmen. Je kunt dus een romige cappuccino of latte macchiato creeren in 1 handomdraai. Uiteraard is het nog eenvoudiger om een espresso en zwarte koffie uit de machine te krijgen.

🔥 De machine: Bewaar uw persoonlijke voorkeuren op het apparaat. Je kan sowieso een aantal instellingen bewaren om eenvoudig jouw variant uit de machine te krijgen. Extra info: product afmetingen: 23,8 x 43 x 35,1 cm

Als we kijken naar de DeLonghi ECAM 22.110 SB dat is dit toch een bijzondere. Het maakt de koffie geweldig en je ziet deze toch niet vaak in de keuken van mensen. Toch kan deze alle varianten koffie zoals rapid cappuccino zetten binnen een handomdraai. Deze heeft namelijk een functie om snel melk op te schuimen maar ook temperatuur en 13 maalstanden. Koffie zoals je nooit eerder hebt geproefd. Een vergelijkbare is de Krups Essential EA8150 volautomatische espressomachine en ongeveer voor dezelfde prijs.

Prijsgeschiedenis

-

Extra informatie

Specificaties: De’Longhi Magnifica ECAM 20.110.B Zwart

bediening

display

garantie

2

inhoud bonenreservoir

klein

inhoud waterreservoir

groot | 1,3 liter of groter

koffiespecialiteit

cappuccino, koffie

melkopschuimmethode

melkreservoir

merk

De'Longhi

onderhoud

weinig werk

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “De’Longhi Magnifica ECAM 20.110.B Zwart”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Koffiezetapparaatdirect
Logo
Shopping cart